Lélek

3 tipikus barátnős vita – így oldd meg őket!

Off

Sokszor úgy tűnik ti vagytok a legjobb barátnők, ám egyik pillanatról a másikra előfordul, hogy úgy megharagszotok egymásra, hogy hallani sem akartok a másikról. Fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy neked, a barátnődnek és minden embernek vannak hibái. Ezeket el kell fogadni, másrészt, mivel barátnők vagytok megmondhatjátok egymásnak, esetleg segíthettek is egymásnak, hogy javuljanak ezek a kevésbé jó tulajdonságok.

Fotó: Pixabay.com

Fotó: Pixabay.com

1. Ha barátnőd folyamatosan késik…
Figyelmeztesd, hogy hordjon órát, esetleg állítsa néhány perccel előbbre. Másrészt a fontosabb találkozók előtt közösen állítsátok be mobiljának emlékeztetőjét, hogy hangjelzéssel figyelmeztesse őt az indulásra.

2. Ha barátnőd gyakran belevág a mondandódba, beléd fojtja a szót.
Udvariaskodás nélkül mondd meg neki, hogy ez mennyire zavaró. Ha már annyira nem tudja magában tartani a gondolatait, legalább bocsánatkéréssel fogjon hozzá. Próbáld meg elérni, hogy megszólalás helyett, mondjuk sóhajtson egyet, vagy valamilyen más pótcselekvést végezzen.

3. Galiba egy dolgozat körül
Az előző dolgozatírásnál lestél az ő munkájáról, s te jobb jegyet kaptál, mint ő. Mindenképpen köszönd meg a segítségét, s éreztesd vele, hogy ez a jó jegy az ő érdeme.  Tudatosítsd benne, hogy legközelebb lehet, hogy fordítva fog ugyanez megtörténni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A szeretet és a tisztelet irányítson, és mindig legyetek jók egymáshoz. Beyoncé

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

június 2023
H K S C P S V
« máj    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930