Life

4 tipikus szépséghiba, amire büszkének kellene lenned

Off

Tanuld meg: nincs egy tökéletes ember sem a földön. Mindenki úgy szép, ahogyan született. Ha békében élsz önmagaddal, az sugárzik belőled, és a többiek is észreveszik. A tükörben látott „gyengébb pontjaidból”, pedig kovácsolj előnyt.

Fotó: Pixabay.com

Fotó: Pixabay.com

1. Szemüveg
Ne gondold azt, hogy a szemüveg öregít vagy komollyá tesz. Ha azt hiszed mindenki titkárnőt fog látni ezután benned, tévedsz. Rengeteg színes és különböző formájú szemüvegkeret közül válogathatsz. Biztosra veheted, hogy megtalálod az egyéniségedhez és arcodhoz illőt. Ez lehet ezentúl a szexepiled, melyet mindenki észrevesz és irigyel majd.

2. Pattanások, és a vele járó bizonytalanság
Ne törődj azzal, vajon a másik mire gondol, mikor rád néz. Ha folyton arra gondolsz, vajon ki veszi észre a homlokodat csúfító piros pöttyöket, akkor nagy az esélye, hogy valóban meglátják. Azonban ha jókedvű vagy, és fülig ér a szád, még korrektor sem szükséges arcodra.

3. Vastag comb, nagy has és társai
Vess véget a tornaórák előli menekülésnek, nincs szükség több kifogásra, csakhogy ne kelljen mások előtt levetkőznöd. A centik helyett inkább arra figyelj, hogy mindig ápolt és jó illatú legyél. A te korodban a fogyókúrával járó önsanyargatásnak súlyos egészségkárosító következményei lehetnek, az iménti tanáccsal – viszont jól tudod ellensúlyozni adottságaidat. Találj egy egyéniségedhez illő hobbit – az alkatodhoz például kiváló a hastánc -, amiben sikereket érhetsz el, s ezáltal nő majd az önbizalmad is.

4. Szeplők és anyajegyek
Fogd fel úgy, hogy ezek a te szexepiljeid. Tudod hogy hány híres színész tetováltatott már magának anyajegyet a  testére, hogy ettől egyedivé tegye külsejét? Azt pedig tudd, hogy egy szeplős, anyajegyes lányra ha rámondják „csúnya” annak más az oka. Például rossz tartást, ápolatlan külsőt is jelenthet.

Kapcsolódó Cikkek

  • A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: “ez az év boldogabb lesz”. Alfred Tennyson

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

január 2019
H K S C P S V
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031