Sztárszemle

5 dolog, amit nem tudtál a Hős6os: Baymax visszatér című sorozatról

Off

Tudni szeretnéd a legütősebb titkokat a Disney új animációs szuperhős-sorozatáról, a Hős6osról? Tarts velünk, hogy felfedezd a sorozat készítőinek 10 kulisszatitkát Hiroról, Baymaxről és a többi zseni barátról!

hos6os_sorozat_screenshot_20170716200720_1_original_560x313_cover

A TÖRTÉNET OTT FOLYTATÓDIK, AHOL A FILM VÉGET ÉRT

A Hős6os sorozat hat szuperhős történetét mutatja be a fiktív, San Fransokyoban. Emlékeztek még a Disney szuper filmjére ugyanezzel a címmel? Valójában a sorozat ott kezdődik, ahol ez a film véget ért.
„A film utolsó képkockája az, hogy hőseink a kamerába ugranak. Úgy éreztük, hogy ezzel el is tudnánk kezdeni a sorozatot, visszahozhatnánk azokat a karaktereket, akiket a nézők ismernek és szeretnek. Ugyanakkor a mi feladatunk az, hogy újjáépítsük Baymaxet és a szuperhőscsapatot, akiknek minden kétséget kizáróan el kell hinniük magukról, hogy az ő sorsuk a szuperhős lét.” – elevenítette fel a producer Mark McCorkle.

VAN NÉHÁNY ÚJ, BALJÓS FŐGONOSZ

A Disney izgalmas, animációs sorozatai nem lennének teljesek a rengeteg új, fura karakter nélkül.
„Számtalan új főgonoszunk van a Hős6os első évadában. Néhányan közülük elég komolyak és ijesztőek, míg mások őrültebbek.” – mondta Mark McCorkle.

 AZ EGYIK FŐGONOSZ NEVE TITKOT REJT

Az első évad egyik gonosz főellensége Obake neve titkot rejt. „Obake” japánul annyit jelent: szellem.
„Nagyon mulatságos volt, amikor létrehoztuk ezeket az őrült gonoszokat. Mint ahogy az is, ahogy megteremtettük az eredet-sztorijukat, amiket hamarosan ti is láthattok.” – mondta Mark McCorkle.

 RENGETEG ÚJ HELYSZÍNEN TŰNNEK FEL HŐSEINK

A producer, Bob Schooley elárulta: San Fransokyo egy kitalált hely, ahol animált hőseink kalandoznak, de azt tudtátok, hogy a város neve Tokyo és San Francisco neveiből áll össze? Ha megnézitek San Fransokyot, egy nagyon király és érdekes várost láttok. Többet szerettünk volna megmutatni belőle, felfedezni olyan környékeket is, amiket a nézők még nem láthattak.”

 AZ ANIMÁCIÓT A VILÁG MŰVÉSZEI INSPIRÁLTÁK

Miközben a sorozatot nézitek, próbáljátok kiszúrni, hogy milyen művek inspirálták az alkotókat. „Nagy hatással volt ránk a Disney 101 Kiskutya érája, valamint a modern japán animék.” – rántja le a leplet a producer Nick Filippi.

A sorozat kézzel rajzolt, ezért úgy néz ki, mint a Disney 60-as, 70-es évekbeli világa, de inspirációul szolgált még jó pár XX. századi japán rajz is.

 

 

Ne maradjatok le Hiro és Baymax legújabb kalandjairól, premier: október 15!

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Van, amit a szülők jobban tudnak. Van, amikor a legjobb barát sem tudja elérni, amit egy anya igen. És van, amikor úgy érezzük, a helyzet, amibe kerültünk, meghaladja a tudásunkat, és csak egy felnőtt adhat rá elfogadható tanácsot. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

szeptember 2021
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930