Sztárszemle

Ashton Kutcher és Jennifer Aniston férje is kint volt a Szigeten

Off 2

A Sziget nyitó napján egymás után érkeztek a hollywoodi filmsztárok a fesztiválra. Úgy tűnik, míg az Egyesült Államokban a Coachellára járnak a filmcsillagok, addig Európában a Szigetet választották.

image.aspx

A közönség soraiban egyre több csillagot fedezhetünk fel. Felbukkant például Ashton Kutcher, aki szeptemberig beköltözött Budapestre és gyakorlatilag beleszeretett a magyar fővárosba és testőrök nélkül, folyamatosan járja a várost, amit gyönyörűnek tart. Tegnap azonban azt is megtudta, milyen is a kontinens egyik legnagyobb fesztiválja, ugyanis ott volt a Szigeten, feleségével, Mila Kunisszal együtt.

Szintén kinézett a Szigetre az év sorozata címre is esélyes A hátrahagyottak (The Leftovers) főszereplőjeként vagy Jennifer Aniston férjeként ismert Justin Theroux.

És eljött a számos filmből, korábban Az ismeretlen Drakulából vagy A három testőr Aramisaként ismert, mostanában pedig A szépség és a szörnyeteg Gastonjaként címlapokra került Luke Evans is, aki a The Alienist című szériát forgatja nálunk, és korábban már egy mozipremieren is meglepte a magyar rajongókat.

Forrás: www.hvg.hu

0

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenki a szépségről beszél, mi néz ki jól, milyen termékek vagy ruhák tesznek még szebbé. De az én szememben a magabiztosság a szépség. Selena Gomez

Legolvasottabb Cikkek

Partnerünk

LÁJK Naptár

február 2018
H K S C P S V
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728