Sztárszemle

Demi Lovato lesz Iggy Azalea egyik koszorúslánya

Off

Nick Young június elején jegyezte el Iggy Azaleát, de máris gőzerővel tervezik a lagzijukat, amit várhatóan jövő nyáron tartanak meg.

THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN

Iggy párja, a Los Angeles Lakers kosarasa, Nick Young június 1-jén ugyanis feltette a nagy kérdést Azaleának, melyre boldogan mondott igent. Ezzel kapcsolatban az ausztrál csillag James Corden műsorában megosztott néhány apró részletet a jeles eseményről.

Többek között elárulta, hogy 2016 nyarára tervezik és valószínűleg Amerikában fogják megtartani menyegzőjüket. Mivel Nicknek nagyobb családja van, ezért könnyebb lenne megoldani, ha Iggy rokonsága utazna Ausztráliából az Egyesült Államokba. A fogadáson felszolgált ételekért vőlegénye felel, aki nagyon szeretné, ha a lagzin fellépne R. Kelly, sőt, még konkrét dal is van, amit szeretne a rapper szájából hallani, ez pedig nem más, mint a Marry The Pussy.

A koszorúslány témája kapcsán Azalea elmondta, hogy a négy legközelebbi barátja kapja a megtisztelő feladatot; az egyik közülük pedig Demi Lovato lesz, aki reményei szerint énekelni is fog nekik a mulatságon. Lovato a vőlegény születésnapi buliján is jelen volt, így első kézből nézhette végig a lánykérést, amelyre Young egy 500 ezer dollár értékű gyűrűt választott kedvesének.

Forrás: www.starity.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Minek emésztenénk magunkat? (…) Aminek jönnie kell, jönni fog, és ha itt lesz, szembenézünk vele. J.K.Rowling

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2022
H K S C P S V
« máj    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031