Life

Ezért ébredsz holtfáradtan reggelenként

Off

Megvolt a szükséges nyolc óra, amit alvással töltöttél, reggel mégis olyan fáradt vagy, mint aki egy percre sem hunyta le a szemét. 6 oka is lehet annak, miért kelsz fel összetörten és erőtlenül – mutatjuk, melyek ezek!

 faradt_huffingtonpost.com_.au_980x480

1. Rossz pozícióban alszol

Amikor felkelsz, olyan a hátad, mint amin egy csorda száguldott át? Ennek valószínűleg a rossz alvási pozíció az oka. Ha például egész éjszaka az egyik oldaladon fekszel, túl erős nyomás nehezedik a csípődre, a fájdalom pedig kisugárzik az egész testedre, többek között a hátad alsó részére. Alvás előtt célszerű egy párnát venned a két lábad közé, hogy csökkentsd a terhet – garantáljuk, hogy kipihentebben fogsz ébredni.

2. Nem megfelelő a párnád

A hatalmas, lufiszerű párna lehet, hogy mutatós, de biztos, hogy iszonyatos fájdalmat tud okozni – neki köszönd, ha reggel úgy ébredsz, mint aki egy percet sem aludt. Ha úgy pihensz, hogy a fejed természetellenesen magasan van, a gerinced egész éjszaka egy megerőltető, feszes, kitekert pózban van – kb. ahhoz tudnánk ezt hasonlítani, mintha 8 órán keresztül úgy sétálnál, hogy a földet nézed. Válassz olyan párnát, ami puha, nem túl magas, ugyanakkor van tartása – így jobban fogsz aludni.

Forrás és teljes cikk: www.femcafe.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Van, amit a szülők jobban tudnak. Van, amikor a legjobb barát sem tudja elérni, amit egy anya igen. És van, amikor úgy érezzük, a helyzet, amibe kerültünk, meghaladja a tudásunkat, és csak egy felnőtt adhat rá elfogadható tanácsot. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2019
H K S C P S V
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031