Life

Ezt az 5 szokást vedd fel ebben a tanévben!

Off

Elindult egy újabb tanév, újabb kihívásokkal és feladatokkal. Indítsd jól, hagyj fel néhány rossz szokással! Nézd át a mi gyűjtésünket, keress benne valamit, amit érdemes elkezdened az új tanévben!

Fotó: Pixabay.com

Fotó: Pixabay.com

1. Reggelizz!
Vess véget a pótszundikálásnak, kelj fel időben és egyél valamit! Ha teli gyomorral indulsz el otthonról, sokkal energikusabb leszel, és jobban teljesíthetsz az iskolában.

2. Láss hozzá időben a dolgokhoz!
Ne halogasd a házi feladatot vagy a rendrakást a szobádban, mert előbb utóbb problémád lesz belőle. Először tudd le a szükséges tennivalókat, így aztán nyugodt lelkiismerettel szórakozhatsz.

3. Légy aktív a testnevelésórákon!
Nem jó, ha elsunnyogod a dolgot, ne csak annyit mozogj amennyit muszáj. A testmozgás kitűnő hatással van a szervezetedre, plusz egy izgalmas játék során sokkal könnyebben összebarátkozhatsz osztálytársaiddal, és jó pontot szerezhetsz a tanárodnál.

4. Bízz magadban!
Ne hajtogasd folyton, hogy valami nem fog sikerülni… Készülj fel lelkiismeretesen a dolgozatokra, és a borúlátás helyett próbáld meg elképzelni, ahogyan sikeren megírod azt.

5. Feküdj le időben!
Mindenféle apró trükkel képes vagy halogatni a lefekvést, és a fáradtságot a korai kelésre fogod? Itt az ideje, hogy odafigyelj arra, mikor bújsz ágyba! Ha például 7 órakor kell kelned, feküdj le legkésőbb 9-kor.

Kapcsolódó Cikkek

  • A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában. J.K.Rowling

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

augusztus 2020
H K S C P S V
« máj    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31