Sport

F1 2020 előzetes

Off

Azt hiszem, bátran kimondhatjuk, hogy sok licensz alapú játék között a Codemasters F1 sorozata évről évre eleget tesz a rajongók várakozásaiknak.

2020_05_25_f1Hozza azt a minőséget, amit elvárhatunk egy ilyen jellegű játéktól. Úgy fest, hogy idén is egy olyan Formula 1 játékot fogunk kapni, mely megtartja az elődök minden pozitív tulajdonságát, miközben kibővíti és javítja azokat. Megjelenés előtt alaposan nyúztuk a preview verziót, előzetesünk következik!

Az egyik legfontosabb új adalék a hőn áhított “My Team” játékmód. Ebben a módban mi alakítjuk a tizenegyedik csapatot a bajnokságban; egyszerre kell menedzselnünk embereinket és a futamokon győzelmet kicsikarnunk a volán mögül, hogy ne csak a világbajnoki címet, de a konstruktőrit is bezsebelhessük. Azonban itt nem csak mi, hanem az egész csapat a figyelem központjában van. Például pilótatársunk lealázása nem feltétlenül fog jobb eredménnyel járni egy futam végén, hisz az összpontszám viszi előre a csapatot.

Majdhogynem teljesen szabad kezet kapunk a szponzor, a motorgyártó, a második pilóta és a jármű kiválasztásában, majd az egyre bővülő, fejlődő műhely igazgatása és a morál szinten tartása is szerves részei lesznek a feladatkörünknek. Interjúk során a válaszaink befolyásolhatják egyes részlegek teljesítményét, morálját, így a taktikus válaszhozás elengedhetetlen lesz az ugyancsak újdonságként megjelenő, méltán híres riporter, Will Buxton, kérdéseire.

Egy egyenesben háromszor ugyanaz a reklám. De legalább olajt akarnak ránk sózni...

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: gamechannel.hu (Gargameth)

  • Mindenki a szépségről beszél, mi néz ki jól, milyen termékek vagy ruhák tesznek még szebbé. De az én szememben a magabiztosság a szépség. Selena Gomez

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

augusztus 2022
H K S C P S V
« máj    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031