Észbontó, Sport

Forradalmi kerékpár a jövőből

Off

A Skyrill és Marin Myftiu által megálmodott nCycle forradalmi fejlesztés, mely mintául szolgálhat minden elektronikus kerékpárnak a jövőben. Az nCycle stílusosan segít eljuttatni téged és a csomagjaidat a kívánt helyre.

A nCycle-t könnyebb összeszerelni, karcsúbb és erősebb is, mint hagyományos kétkerekű társai, meglehetősen rugalmas, a fenntartása pedig költségkímélő.

A megdöbbentő kerékpár olyan új technológiákat használ, mint a nPocket, nFold, nPower, nLock és más elektronikus rendszerek, a Bluetooth-os hangszórótól az állítható lámpákig. Egyesíti az innovatív technológiát az elektromos árammal, és mégis meglehetősen tetszetős kinézetű, a kényelmes biciklizés érdekében a kormány speciális formát kapott, és két különböző fogantyút is elhelyeztek rajta. Az első lámpa is a kormányon kapott helyet egy holografikus kijelzővel együtt, és itt találjuk a Bluetooth-os hangszórót is.

Az nLock egy nagyon érdekes újítás, egy a kormányba szerelt elektronikus szerkezet, amely megakadályozza, hogy illetéktelenek eltulajdonítsák a biciklit. Így nem kell többet súlyos zárszerkezeteket magunkkal cipelni.

Az nPocket a kerékpárokra szerelt kosarakat és tárolódobozokat hivatott lecserélni. Gyakorlatilag egy zárható zseb a kerékpár vázában. Ha teszünk bele valamit, egyszerűen hasat ereszt a kerékpárunk, míg ha üres, észre sem venni, hogy van egy tárolónk.

Az nFold lehetővé teszi, hogy összecsukjuk a kerékpárt három egyszerű lépésben, mégis masszív és rugalmas marad a szerkezet, és nem tűnik olyan otrombának, mint más összecsukható bicikli.

Az nCycle-ből egyelőre csak a prototípus létezik, a tömeggyártást a közeljövőben tervezik. Hozzávetőlegesen négyezer dollár lesz az ára.

Forrás: trendmagazin.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • A szeretet és a tisztelet irányítson, és mindig legyetek jók egymáshoz. Beyoncé

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2020
H K S C P S V
« máj    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031