Észbontó, Life

GIF-parádé: Az 5 legidegesítőbb facebookozó

Off
Manapság már mndennapi életünk hozzátartozója a Facebook, ahol mindenki másképpen viselkedik, más és más szokást vesz fel. Íme néhány a legidegesítőbbek közül!
social-network-76532_640
1. A mindig nagyon szerelmes

Romantikus randik, kéz a kézben fotók, érzelmektől túlcsorduló idézetek… Ezeket az embereket nagyjából semmi más nem foglalkoztatja, csak a szerelme, és ennek naponta többször is hangot adnak.

via GIPHY

2. Akinek soha, semmi nem tetszik

Nyáron meleg van, télen pedig túl hideg. Megszólja az idézetes képeket, beszól azoknak, akik kiírják, hogy „esik az eső”. Kritizálja a műsorokat, a hírességeket, egyszóval mindent, ami él és mozog.

via GIPHY

3. A mindig mindent lájkoló

Az előző típus ellentettje, neki minden fotó és bejegyzés tetszik, bárki bármit megoszt, ő az elsők között lájkolja. Folyamatosan fent lóg a Facebookon, és lelkesen szerepel.

via GIPHY

4. A büszke szülő

Ismerős az a kétségbeejtő érzés, amikor meglátod, hogy valamelyik szülőd bejelölt Facebookon? Na ne ess kétségbe, és ne bántsd őket facebookos szokásaik miatt, nagyon aranyosak! :) Arra persze számíthatsz, hogy büszkén megosztja majd valamelyik fényképedet, és az indokolatlanul megosztott egyéb bejegyzések és kommentek is gyakoriak. :P

via GIPHY

5. A mindenhonnan becsekkoló, mindenkit megjelölő

Jön egy értesítés, hogy XY megjelölt egy fényképen, és te értelmetlenül nézed a telefonod képernyőjét? Bizony, te véletlenül sem szerepelsz az adott képen, csak egy újabb szelfi, amin az illető megjelölt legalább 40 embert. Biztosra megy, ami a lájkok számát illeti, igaz?

via GIPHY

Kapcsolódó Cikkek

  • A tökéletlenségeid tesznek széppé és azzá, aki vagy. Demi Lovato

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

július 2020
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031