Észbontó

GIF_parádé: 5 dolog, amit mindannyian csinálunk a strandon

Off

Ha valamiért igazán varázslatos dolog a nyár, az a strandolás, nem igaz? Hűsítő medence, finom falatok és végtelen napsütés… Na és persze ha strandról van szó, akkor nem kerülhetjük el a tipikus strandolói szokásokat sem. Ezekből szemezgettünk párat. :) Hányban ismersz magadra?

1. Aggódunk a külsőnk miatt

Bármennyire is próbálunk szuper lazának látszani, egyértelműen számít, hogy hogyan nézünk ki. Próbáljuk takargatni a picike úszóguminkat, és titokban meglessük a hajunkat valamilyen visszatükröződő felületen.

via GIPHY

2. Teletömjük magunkat

Soroljuk a lehetőségeket: gyros, hamburger, lángos, jégkrém, fagyi, gofri, palacsinta… ésatöbbi. Őszintén, ki tudna ezeknek ellenállni? A választás gyakran óriási feladatnak bizonyul, és alig fogyott el az egyik, máris azon gondolkodunk, hogy mikor ehetünk legközelebb, és mi az, ami még rosszullét nélkül belénk fér.

via GIPHY

3. Nem foglalkozunk a naptejjel

Minden alkalommal van legalább egy valaki, aki figyelmeztet a napsugarak erősségére, és mi minden alkalommal fütyülünk erre. Ugyan, hisz ki ég le? Nos, mindenki.

via GIPHY

4. Bosszankodunk a gyerekek miatt

„Nem igaz, hogy nem tudnak normálisan játszani!”, „Megint itt ugrálnak, csurom víz vagyok!”. A kicsik önfeledt strandolásának eltűréséhez kell egy kis türelem, de ne legyetek gonoszak, ti is voltatok kicsik. :)

via GIPHY

5. Elfáradunk

Hát persze, mint a gyerekek! A nyüzsgés, a forróság és a finom kaják egyszerűen leszívják az energiánkat, és a nap végén bezuhanunk az ágyba.

via GIPHY

 

Kapcsolódó Cikkek

  • A gyenge ember kifogásokat keres, az erős cselekszik. Az akarat a legfontosabb. “Akaratod befolyásolja sorsodat” Lakatos Levente

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

április 2019
H K S C P S V
« márc    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930