Észbontó

GIF_parádé: 5 dolog, amit mindannyian csinálunk a strandon

Off

Ha valamiért igazán varázslatos dolog a nyár, az a strandolás, nem igaz? Hűsítő medence, finom falatok és végtelen napsütés… Na és persze ha strandról van szó, akkor nem kerülhetjük el a tipikus strandolói szokásokat sem. Ezekből szemezgettünk párat. :) Hányban ismersz magadra?

1. Aggódunk a külsőnk miatt

Bármennyire is próbálunk szuper lazának látszani, egyértelműen számít, hogy hogyan nézünk ki. Próbáljuk takargatni a picike úszóguminkat, és titokban meglessük a hajunkat valamilyen visszatükröződő felületen.

via GIPHY

2. Teletömjük magunkat

Soroljuk a lehetőségeket: gyros, hamburger, lángos, jégkrém, fagyi, gofri, palacsinta… ésatöbbi. Őszintén, ki tudna ezeknek ellenállni? A választás gyakran óriási feladatnak bizonyul, és alig fogyott el az egyik, máris azon gondolkodunk, hogy mikor ehetünk legközelebb, és mi az, ami még rosszullét nélkül belénk fér.

via GIPHY

3. Nem foglalkozunk a naptejjel

Minden alkalommal van legalább egy valaki, aki figyelmeztet a napsugarak erősségére, és mi minden alkalommal fütyülünk erre. Ugyan, hisz ki ég le? Nos, mindenki.

via GIPHY

4. Bosszankodunk a gyerekek miatt

„Nem igaz, hogy nem tudnak normálisan játszani!”, „Megint itt ugrálnak, csurom víz vagyok!”. A kicsik önfeledt strandolásának eltűréséhez kell egy kis türelem, de ne legyetek gonoszak, ti is voltatok kicsik. :)

via GIPHY

5. Elfáradunk

Hát persze, mint a gyerekek! A nyüzsgés, a forróság és a finom kaják egyszerűen leszívják az energiánkat, és a nap végén bezuhanunk az ágyba.

via GIPHY

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Minek emésztenénk magunkat? (…) Aminek jönnie kell, jönni fog, és ha itt lesz, szembenézünk vele. J.K.Rowling

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2021
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031