Lélek

Hogyan tudd meg, hogy többet lát-e benned egy barátnál?

Off

Sokat elárul valakiről az, hogy milyen zenét hallgat, milyen fotókat posztol magáról, mit lájkol és mit tesz ki a Facebookon, Instagramon. A kis dolgok, melyeket a közösségi oldalakon észreveszel, sokat segíthetnek abban, hogy beszélgetést kezdeményezz. Az alábbi kérdések azonban arra is fényt deríthetnek, hogy a kiszemelted számára több vagy-e egy szimpla barátnál…vagy esetleg annál több?

Fotó: Petrenko Andriy / Shutterstock.com

Fotó: Petrenko Andriy / Shutterstock.com

“Ismered ezt az együttest, amit annyira szeretek?”

Először is, kérdezd meg tőle, mi a kedvenc zenéje. Miután válaszolt, számolj be neki egy hasonló stílusban zenélő bandáról, amit te is kedvelsz! Ha egy ilyen zenekart sem ismersz, rögtönözz, találj ki valamit.

Kedvel, ha…azt mondja, nem ismeri a bandát, de nagyon szívesen meghallgatná néhány számát, valószínűleg veled. Ha veszi a fáradságot, hogy utánanézzen, nyert ügyed van.

Esélyed sincs, ha…igent vagy nemet mond, de aztán hagyja a témát.

“Voltál már azon a helyen, a város másik végében?”

Kérdezd meg, volt-e már abban az étteremben, amit a nemrégiben fedeztél fel. Mondd meg neki, hogy milyen finoman főznek ott, és ki kéne próbálnotok közösen.

Kedvel, ha…Megkér, hogy kísérd el az étterembe. Ha nem, az is lehet, megkérdezi, milyen ételeket szeretsz. Ha érdeklődik afelől, mit szeretsz és mit nem, az jó jel.

Esélyed sincs, ha…A cím iránt érdeklődik és csak annyit mond, tök jó lenne elmenni oda.

A teljes cikket ITT találod!

Forrás: www.kamaszpanasz.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Adj egy lánynak megfelelő cipőt, és meg tudja hódítani a világot. Bette Midler

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

március 2021
H K S C P S V
« máj    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031