Észbontó

Így szervezz tökéletes pizsipartit!

Off

Még nincs programod a hétvégére? Szeretnél egy szuper bulit tartani, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ne gondolkozz tovább, szervezz egy felejthetetlen pizsamapartit!

Fotó: Syda Productions/Shutterstock

Fotó: Syda Productions/Shutterstock

Ha a szüleid megengedik, hogy néhány barátnőddel saját pizsipartit rendezz, akkor máris indulhat a készülődés. Az ilyen bulikba elegendő 3-4 embert hívni, de ha csak ketten lesztek, az sem probléma.

A buli megkezdése előtt neked kell gondoskodnod arról, hogy legyen rágcsálnivaló, sós és édes egyaránt, de akár együtt is készíthettek valami gyors és egyszerű finomságot.

A te dolgod továbbá a szoba biztosítása. A legideálisabb, ha jó nagy ágyad van, amelyen kényelmesen elfértek. Plédeket, takarókat, felfújhatós matracokat is beszerezhetsz erre az alkalomra.

Fontos! A résztvevőknek előre szólj, hogy pizsamát és mamuszt vigyenek magukkal, de akár személyre szóló meghívót is küldhetsz nekik.

A buli akkor kezdődik, amikor mindenki felvette a pizsijét.
Jó mulatság lehet, ha különböző feladatokat, játékokat találtok ki, vagy csak megnéztek együtt egy filmet. Izgalmasan telik az idő például társasozás közben, vagy akár készíthettek egymásnak menő frizurákat vagy arcpakolást.

Kapcsolódó Cikkek

  • A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: “ez az év boldogabb lesz”. Alfred Tennyson

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

szeptember 2020
H K S C P S V
« máj    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930