Észbontó

KARDS – The WWII Card Game teszt

Off
Rengeteg katona, megannyi tank és pár nehézbombázó…
2020_05_18_cards
… melyeket most nem testközelből, hanem egy kártyaasztal felett görnyedve irányíthatunk a győzelem reményében. Ez a KARDS, ahol újraoszthatjuk a második világháború kimenetelét.

A Hearthstone annak idején jött, látott és percek alatt letarolta a kártyajátékok műfaját, ami talán az egyszerűségének volt leginkább köszönhető. Ebből adódóan rengeteg olyan casual játékost bevonzott a műfajba, akik korábban idegenkedtek az efféle címekre jellemző bonyolultságtól, vagy éppen a paklikon ficegő árcédulától. Ezt a bázist kívánja most megszólítani az 1939 Games csapata is, csakhogy a Blizzarddal ellentétben ők nem a fantasyt választották hátlapnak, hanem a második világháborút.

A KARDS-ot elindítva rögvest egy kétmenetes tutorialban találjuk magunkat, ahol elég jól elmagyarázzák az alapokat, de ez ne tévesszen meg senkit, mert erre a játékra is igaz a mondás: „egyszerű megtanulni, de nehéz a mesterévé válni”. A feladatunk mindig az ellenséges főhadiszállás elpusztítása lesz, amihez bármit bevethetünk, feltéve, ha korábban a paklinkba pakoltuk. Mivel itt még a gép ellen, előre bekészített lapokkal indulunk harcba, nincs sok félnivalónk, ez pedig a kezdőcsomag kiválasztása után sem fog változni. Öt nemzet fiai sorakoztak fel, de teljesen mindegy, hogy a németek, az oroszok, az angolok, az amerikaiak, vagy épp a japánok mellett tesszük le a voksunkat (később csatlakozik további két frakció, a francia és az olasz is), mivel ezt követően a többieket is le kell győznünk, így nyerve el az ő paklijaikat. Ahogy a tutorialban, úgy itt is a gép ellen küzdünk, viszont amint letudtuk a kötelező köröket, kinyílik a játék, és akár rögvest vehetjük is az irányt az internetes harcmezők felé.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: gamekapocs.hu (Májkül)

Kapcsolódó Cikkek

  • A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: “ez az év boldogabb lesz”. Alfred Tennyson

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2023
H K S C P S V
« máj    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031