Sport, Trend

MXGP 2019

Off

Nem tudom, hogyan történhetett ilyen gyorsan, de újra nyakunkon az ősz.

19_09_09_mxgp

A vakációk véget érnek, a nappalok rövidülnek, de legalább pár aktuális évi sportjáték megjelenése is közeledik, sőt, egyik-másik már itt is van.

Egyszerűbb irányítás, lebutított fizika és AI jellemzi az új részt, és az edzéseket is elfelejthetjük. Ettől még persze nem lett szükségszerűen rosszabb a dolog, sőt. Talán az árkád még szórakoztatóbb is, mint a szimulátor, már persze ha a szélesebb rétegeket nézzük.

Azt is hiba lenne állítani, hogy semmit sem fejlődött a dolog a tavalyi, vagy két évvel ezelőtti kiadáshoz képest. A motocross világának egyik idézőjeles főszereplője, a sár például meggyőzőbb lett mind fizikáját, mind pedig a megjelenítését tekintve. Kiváltképp akkor igaz ez, ha verseny közben még esik is, szinte érezzük, ahogy csúszkál alattunk a vas, ha belső nézetben nyomjuk, akkor pedig még a szemüvegünket is áttörölhetjük/megtisztíthatjuk

Az időjárás ráadásul változékony is, simán megtörténhet, hogy a verseny elején még szakad az eső, a vége felé meg eláll, vagy akár még a nap is kisüt. Kissé kiábrándító viszont, hogy a pálya ilyen esetben szinte azonnal felszárad, tehát ahol az előbb a sarat tapostuk, ott már porzik az út. Időjárás-szimuláció terén is van még hova fejlődni, de kétségtelen, hogy apró lépésekben azért érezhető a haladás. Nevezzük talán félkésznek.

19_09_09_mxgp_1

Nagyobb hiányosság viszont, hogy az “official” plecsni ellenére nem található meg mindegyik hivatalos versenypálya. Én magam nem vagyok egy mániákus motocross-rajongó, de jó teszterhez méltón utánanéztem, és bizony akad egy-két hiányzó, például Indonézia. Ennél is furább, hogy a korábbi részekben jelen lévő Monster Energy FIM Motocross of Nations szintén kimaradt az idén…

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: gamechannel.hu (adriano)

 

 

  • A tökéletlenségeid tesznek széppé és azzá, aki vagy. Demi Lovato

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2022
H K S C P S V
« máj    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031