Nincs kategorizálva

Különleges SMART autócsodák (videóval!)

Off

A SMART egyértelműen női autó, még akkor is, ha férfiakat is látni ilyenben. Kinézetében semmihez sem lehet hasonlítani, de vannak, akik nem elégszenek meg ezzel, ezért fogják mások rémálmait, és megvalósítják azt. Ebből szedtünk össze most egy csokorra valót!

Hello Kitty SMART: kár lenne bármit is hozzáfűzni, a rózsaszín és a szürke, valamint a matricák tökéletesen alkalmasak arra, hogy megszülessen a „lányka-SMART”.

SMART Starbug 1: valamivel jobb installáció, mely a BBC Red Dwarf vígjátéksorozatából került elő.

SMART Limousine: az eredeti 600 köbcentis motorral hajtott limuzin valójában nem tud több embert befogadni, mint az alapként szolgáló jármű a műtét előtt, viszont úgy néz ki, mint egy Red Bullos doboz elfektetve.

SMARTinor: ki ne emlékezne a Tolvajtempó csúcsragadozójára, a Shelby GT 500-ra? Ez a kis SMART is olyannak szeretne látszani, mint a filmbéli GT 500. A torz vonalak miatt mókásra sikerült autóban sok munka van, és talán az egyik legjobb megoldás, amiben a humor és a szakértelem egyesülhet.

Grassy SMART: egy frissen diplomázott kertészeti egyetemista ajándékaként tudjuk elképzelni, vagy esetleg a golfpálya kellékeként.

Felhúzhatós SMART: az önmagán is nevetni képes ember (ez egy príma tulajdonság) megfelelője autóban. Önirónia és vidám világszemlélet, ami sokat segíthet.

Végül jöjjön a SMART Monster Truck, ami mókának sem rossz…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4OOUP_Fwx80

Forrás: electrose.hu (RG_GS)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Van, amit a szülők jobban tudnak. Van, amikor a legjobb barát sem tudja elérni, amit egy anya igen. És van, amikor úgy érezzük, a helyzet, amibe kerültünk, meghaladja a tudásunkat, és csak egy felnőtt adhat rá elfogadható tanácsot. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

június 2022
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930