Észbontó

Pocket Mazes: Path Puzzles játékteszt

Off

Kifejezetten ritkán találkozni manapság olyan labirintusos mobiljátékokkal

2020_4_18_pm

…, melyekben egyfajta kifordított útkeresés zajlik, vagyis nem egy más meglévő útvonalon próbálunk meg érvényesülni, hanem a pálya szabályai szerint mi leszünk az útépítők. Ennek az oka leginkább abban keresendő, hogy ez a fordított koncepció közel sem olyan egyszerű a megvalósítás tekintetében, mint előre felrajzolni egy komplett labirintust, melyben az lesz a feladatunk, hogy jussunk el egyik pontjából a másikba.

A Pocket Mazes: Path Puzzles esetében ugyanis közel sem ez lesz a feladatunk, éppen ellenkezőleg. Bár az A pontból B-be jutás adott lesz, ellenben a tündéri koncepcióval nyakon öntve egy olyan különleges megoldást sikerült összedobniuk hozzá a BombChomp fejlesztőinek, amihez foghatóval én személy szerint még soha nem találkoztam korábban. Lássuk is gyorsan, hogy miről van szó, hiszen ez a megoldás bizony hozzánk hasonlóan sokak szívét elrabolhatja majd.

A játék egy különc kis tündérvilágba kalauzol el minket, ahol minden egyes négyzetrácsos pályán láthatunk majd egy kezdő és egy végpontot. Ezt kell majd nekünk egy útvonallal összekötni, de mielőtt bárki valami halálosan egyszerű pontösszekötős dologra gondolna, a Pocket Mazes: Path Puzzles-ben mindennek nagyon szigorú szabályai lesznek, tehát közel sem mindegy, hogy útvonalunkkal melyik irányban indulunk, merre haladunk és miként jutunk el a célba.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: mobilgamer.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Van, amit a szülők jobban tudnak. Van, amikor a legjobb barát sem tudja elérni, amit egy anya igen. És van, amikor úgy érezzük, a helyzet, amibe kerültünk, meghaladja a tudásunkat, és csak egy felnőtt adhat rá elfogadható tanácsot. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

február 2023
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728