Sport, Sztárszemle

Rossi: “Szlovákia ellen nem kockáztatok

Off

Marco Rossi elsősorban a fegyelmezettségre hívta fel játékosai figyelmét, amikor a Szlovákia elleni, hétfői Eb-selejtezőt esetleg eldöntő tényezőkről beszélt.

19_09_09_rossi

Marco Rossi vasárnap, a Szlovákia elleni, hétfői Európa-bajnoki selejtező előtt tartott sajtótájékoztatót, a magyar és a szlovák újságírók kérdéseire is válaszolva.

A szlovák válogatottról és a hétfői mérkőzésről:

– A szlovák játékosok nagyon erősek, igazi harcosok, nekünk ugyanezt az erényünket kell majd megmutatni. Nem sok játékosuk játszik otthon, a szlovák bajnokságban, így hiába ismerem jól az ottani ligát, ez most nem sokat jelent. Optimisták vagyunk, mert nem könnyű ellenünk a saját pályánkon játszani. Ahogy nekünk sem volt egyszerű Szlovákiában, én magam nem is nyertem soha még Nagyszombatban. Nekünk hétfőn az lesz a célunk, hogy továbbra is versenyben maradjunk a céljainkért. Horvátország és Wales ellen váratlant hozott a csapat, de ha azt hisszük, hétfpn mi leszünk a favoritok, akkor ki fogunk kapni. Tudnunk kell, hogy csak fegyelmezett játékkal, az ellenfelet tisztelve érhetünk csak célba. Azt nem gondolom, hogy Szlovákia sebezhetőbbé vált volna a horvátok elleni vereség miatt. Nekik is a Magyarország elleni meccs a legfontosabb.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: csakfoci.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenki a szépségről beszél, mi néz ki jól, milyen termékek vagy ruhák tesznek még szebbé. De az én szememben a magabiztosság a szépség. Selena Gomez

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

július 2020
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031