Lélek, Life

Szerezz egy kis boldogsághormont borús idő ellen!

Off

Itt az ősz, egyre hidegebbek és sötétebbek a napok, ami a hangulatunkra is befolyással lehet. Ne hagyd, hogy a zord idő teljesen elkedvetlenítsen, vedd fel a harcot ellene!

halloween-candy-1014629_640

Zene
Ilyenkor a legkönnyebb szomorú dalokat hallgatni, de vedd a kezedbe az irányítást, és igenis indítsd be a vidám slágereket! A zene egyébként is pozitív hatással van az ember lelkiállapotára, oldja a feszültséget, elűzi a stresszt.

Film
Elő a kedvenc sorozatokkal, a mosolyfakasztó vígjátékokkal, mellé egy kis popcorn, és mehet a filmmaraton! Minden segíthet, ami vidám perceket okoz, és elfelejthetsz minden mást.

Ételek
Tudtad, hogy vannak ételek, amelyek kifejezetten elősegítik a pozitív hangulatot? Ezek úgynevezett endorfint, azaz boldogsághormont termelnek a szervezetedben. Ilyenek például a tejtermékek (joghurt, sajt, tejföl), a füstölt húsok, az élesztős ételek, tészták és természetesen a csoki is.

Barátok
Mi az, ami mindig, minden esetben segít a helyzeten? A barátaid és családtagjaid szeretete, figyelme. Hívd át a legjobb barátnődet, tartsatok egy nagy beszélgetős délutánt, vagy csak egyszerűen hülyéskedjetek, süssetek valami finomat stb. Együtt sokkal könnyebb lesz jókedvre hangolódni!

Kapcsolódó Cikkek

  • Van, amit a szülők jobban tudnak. Van, amikor a legjobb barát sem tudja elérni, amit egy anya igen. És van, amikor úgy érezzük, a helyzet, amibe kerültünk, meghaladja a tudásunkat, és csak egy felnőtt adhat rá elfogadható tanácsot. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

október 2018
H K S C P S V
« szept    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031