Sztárszemle

Taylor Swift őszintén beszél étkezési zavarairól

Off

Hamarosan érkezik Taylor Swift Miss Americana című dokumentumfilmje, azonban a fiatal tehetség még a premier előtt elárult magáról egy igen személyes dolgot. Taylor elmondása szerint évekkel ezelőtt ugyanis súlyos étkezési zavarokkal küzdött. 

taylor

„18 éves voltam, amikor az első címlapfotó készült rólam. Egy olyan ruhát viseltem, ami nem simult teljesen a testemhez, ezért úgy tűnt, mintha lett volna egy kis pocakom. (…) Nem szerettem az ételről és az étkezésemről beszélni. Úgy éreztem, mintha az evés egy büntetés lett volna. Később egy másik fotózáson megjegyezték, hogy milyen zseniális, hogy tökéletesen illenek rám azok a ruhák, amik a modellekre is. Én pedig nagyon boldog voltam az XXS-es méretemmel. 

Ma már tudom, hogy ez nem volt rendben. Nem voltam egészséges. Ahhoz, hogy egészséges legyek és legyen energiám, ennem kell. Akkor ez nem volt egyértelmű számomra, hiszen beteg voltam….˝

Nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen fiatal tehetséges énekesnő hasonló problémákkal küszköd. Büszkék vagyunk rá, hogy kiszabadult ebből a végeláthatatlan ördögi körből, és intő példa minden fiatal számára, hogy nagyon fontos a helyes és megfelelő étkezés!

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • A szeretet és a tisztelet irányítson, és mindig legyetek jók egymáshoz. Beyoncé

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

február 2023
H K S C P S V
« máj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728