Észbontó, Tech

Tipp: PC-költöztetés stílusosan

Off

Drága mulatság ma PC-t építeni, de okosan fejleszteni bármikor lehet.

gephaz

Kezdjük például rögtön a számítógépház leváltásával – az új FSP modellek előnyei minden gépet jobbá, szebbé varázsolnak.

Elszálltak a videokártyák árai, generációváltás előtt az AMD és az Intel platformok, mégis érdemes már most belefogni asztali PC-nk felújításába. Bár gyorsabb nem igazán lesz tőle, az új számítógépház számtalan előnnyel jár, pláne akkor, ha a régi dobozunk elavult fejlesztés és külseje felett is eljárt az idő. A legfeltűnőbb változás a számítógépek világában a világítás megjelenése, amely feldobja a látványt – feltéve, hogy ízlésesen, módjával alkalmazzák. De nem ez az egyetlen újdonság, ami miatt megéri elgondolkodni a házcserén, illetve új PC építésekor rászánni azt a néhány ezer forintos többletkiadást. A világítás mellett a belső felépítés is sokat fejlődött, miközben a teljes, ATX-szabványnak megfelelő kompatibilitás természetesen megmaradt. A belső tér felosztása, az régóta változatlan elrendezés átalakítása és az új alapanyagok minden téren javulást hoztak.

Az üveg, mint új alapanyag bevezetése már évekkel ezelőtt megkezdődött, azonban egészen mostanáig kellett várnunk, hogy ez megfizethető, bárki számára elérhető dizájnelemmé váljon. A gumibakokra edzett üveg oldallap amellett, hogy nagyon jól néz ki, strapabíró, nem karcolódik és időtálló.

Az új generációs PC-házaknál a hűtést is új szintre emelték, a légáramlás ideális, a kábelelvezetés egyszerű és elegáns és akár a nagyméretű vízhűtő radiátorok számára is jut hely egy midi ATX házban. Az oly hasznos előlapi csatlakozók terén is előre léptek, immáron belépőszinten sem ritka a 2-4 USB 3.0 és 2.0 port, továbbá az audio mellett egyre gyakoribb a világítás-vezérlésre kivezetett kapcsoló.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: pcworld.hu

  • A gyenge ember kifogásokat keres, az erős cselekszik. Az akarat a legfontosabb. “Akaratod befolyásolja sorsodat” Lakatos Levente

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

december 2018
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31