Észbontó, Tech

Tipp: PC-költöztetés stílusosan

Off 3

Drága mulatság ma PC-t építeni, de okosan fejleszteni bármikor lehet.

gephaz

Kezdjük például rögtön a számítógépház leváltásával – az új FSP modellek előnyei minden gépet jobbá, szebbé varázsolnak.

Elszálltak a videokártyák árai, generációváltás előtt az AMD és az Intel platformok, mégis érdemes már most belefogni asztali PC-nk felújításába. Bár gyorsabb nem igazán lesz tőle, az új számítógépház számtalan előnnyel jár, pláne akkor, ha a régi dobozunk elavult fejlesztés és külseje felett is eljárt az idő. A legfeltűnőbb változás a számítógépek világában a világítás megjelenése, amely feldobja a látványt – feltéve, hogy ízlésesen, módjával alkalmazzák. De nem ez az egyetlen újdonság, ami miatt megéri elgondolkodni a házcserén, illetve új PC építésekor rászánni azt a néhány ezer forintos többletkiadást. A világítás mellett a belső felépítés is sokat fejlődött, miközben a teljes, ATX-szabványnak megfelelő kompatibilitás természetesen megmaradt. A belső tér felosztása, az régóta változatlan elrendezés átalakítása és az új alapanyagok minden téren javulást hoztak.

Az üveg, mint új alapanyag bevezetése már évekkel ezelőtt megkezdődött, azonban egészen mostanáig kellett várnunk, hogy ez megfizethető, bárki számára elérhető dizájnelemmé váljon. A gumibakokra edzett üveg oldallap amellett, hogy nagyon jól néz ki, strapabíró, nem karcolódik és időtálló.

Az új generációs PC-házaknál a hűtést is új szintre emelték, a légáramlás ideális, a kábelelvezetés egyszerű és elegáns és akár a nagyméretű vízhűtő radiátorok számára is jut hely egy midi ATX házban. Az oly hasznos előlapi csatlakozók terén is előre léptek, immáron belépőszinten sem ritka a 2-4 USB 3.0 és 2.0 port, továbbá az audio mellett egyre gyakoribb a világítás-vezérlésre kivezetett kapcsoló.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: pcworld.hu

0
  • Adj egy lánynak megfelelő cipőt, és meg tudja hódítani a világot. Bette Midler

Legolvasottabb Cikkek

Partnerünk

LÁJK Naptár

március 2018
H K S C P S V
« feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031