Ajánló, Tech, Trend

Train Station 2 játékteszt

Off

A különféle menedzser- és tycoon-játékok száma még mindig rendkívül elenyészőnek tekinthető mobilon…

2019_7_29_train

…aminek az oka leginkább abban keresendő, hogy ez a műfaj nem a kis képernyőre termett. Bár vannak azért különféle próbálkozások, emiatt örültünk nagyon, amikor kiderült, hogy a Pixel Federation csapata elkészítette a nagyszerű Train Station folytatását, hiszen annak idején az első részt is nagyon kedveltük.

A második pedig lényegében ugyanazt kínálja, mint a nagy előd, csak mindenből többet, jobbat és szebbet, hiszen a lényeg itt sem lesz más: felépíteni saját vasúti birodalmunkat, miközben nemcsak a bankszámlánkon levő pénz mennyisége növekszik folyamatosan, hanem az idő is állandóan telik, ami újabb és újabb vasúti fejlesztéseket tesz elérhetővé számunkra. Lássuk azonban alaposabban, hogy miért kedveltük meg annyira a Train Station 2-t!

A játék tehát egy keményvonalas menedzsment, egy olyan tycoon, melyben egy kezdő vasúti társaság vezetőjeként nekilátunk különféle feladatokat teljesíteni. Ide szállítunk egy kis szenet, oda egy kis vasércet, majd miután egyre több pénzt kapunk ezekért a feladatokért, nekilátunk a fejlődésnek. Új vonatokat veszünk, ezeket egyre magasabb szintre fejlesztjük, de ott lesz a saját állomásunk is, mely szintén rengeteg érdekes lehetőséggel kecsegtet.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: mobilgamer.hu

 

Kapcsolódó Cikkek

  • A gyenge ember kifogásokat keres, az erős cselekszik. Az akarat a legfontosabb. “Akaratod befolyásolja sorsodat” Lakatos Levente

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

június 2020
H K S C P S V
« máj    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930