Ajánló, Tech, Trend

Train Station 2 játékteszt

Off

A különféle menedzser- és tycoon-játékok száma még mindig rendkívül elenyészőnek tekinthető mobilon…

2019_7_29_train

…aminek az oka leginkább abban keresendő, hogy ez a műfaj nem a kis képernyőre termett. Bár vannak azért különféle próbálkozások, emiatt örültünk nagyon, amikor kiderült, hogy a Pixel Federation csapata elkészítette a nagyszerű Train Station folytatását, hiszen annak idején az első részt is nagyon kedveltük.

A második pedig lényegében ugyanazt kínálja, mint a nagy előd, csak mindenből többet, jobbat és szebbet, hiszen a lényeg itt sem lesz más: felépíteni saját vasúti birodalmunkat, miközben nemcsak a bankszámlánkon levő pénz mennyisége növekszik folyamatosan, hanem az idő is állandóan telik, ami újabb és újabb vasúti fejlesztéseket tesz elérhetővé számunkra. Lássuk azonban alaposabban, hogy miért kedveltük meg annyira a Train Station 2-t!

A játék tehát egy keményvonalas menedzsment, egy olyan tycoon, melyben egy kezdő vasúti társaság vezetőjeként nekilátunk különféle feladatokat teljesíteni. Ide szállítunk egy kis szenet, oda egy kis vasércet, majd miután egyre több pénzt kapunk ezekért a feladatokért, nekilátunk a fejlődésnek. Új vonatokat veszünk, ezeket egyre magasabb szintre fejlesztjük, de ott lesz a saját állomásunk is, mely szintén rengeteg érdekes lehetőséggel kecsegtet.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: mobilgamer.hu

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Van, amit a szülők jobban tudnak. Van, amikor a legjobb barát sem tudja elérni, amit egy anya igen. És van, amikor úgy érezzük, a helyzet, amibe kerültünk, meghaladja a tudásunkat, és csak egy felnőtt adhat rá elfogadható tanácsot. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

október 2019
H K S C P S V
« szept    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031