Lélek, Life

Tuti tippek: Így edzz önbizalomra!

Off

Azt mondják, egy lány szépségét semmi nem befolyásolja annyira, mint a kisugárzása. Ha hiszed, ha nem, a megfelelő önbizalom gyakorolható és tanulható!

Fotó: Andriy-Chik/Shutterstock

Fotó: Andriy-Chik/Shutterstock

– Ne félj cselekedni!
Furcsa helyzet, de a legjobban úgy növelheted az önbizalmadat, ha új dolgokba vágsz bele, és sikert érsz el.

– Gyakorolj!
Állj be a tükör elé, s próbáld észrevenni magadon a jó dolgokat. Így kezdd a mondataidat: „Szeretem magamban, hogy…”! Ha kell, ezeket írd fel kis lapokra, s ragaszd ki a tükrödre. Ne nevess, ez komoly dolog! :)

– Tartsd magad!
Hamar erőt vesz rajtunk a szomorúság, ha valami rossz történik velünk, de ne add fel! A nehezebb pillanatokban gondolj arra, mennyi mindent véghez vittél már, ez is menni fog! Ne félj segítséget kérni, abból csak tanulhatsz.

– Elő a humoroddal!
Mi az, ami a legtöbb esetben átlendíthet a holtponton? Hát a humorérzék! Elestél, eláztál, vagy butaságot mondtál? Nevess! Lásd meg a könnyű, vicces pillanatokat, s ahelyett hogy zavarba jönnél vagy bosszankodnál, mutasd meg hogy milyen vicces lány vagy és kacagj egy jót!

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenki a szépségről beszél, mi néz ki jól, milyen termékek vagy ruhák tesznek még szebbé. De az én szememben a magabiztosság a szépség. Selena Gomez

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

május 2019
H K S C P S V
« ápr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031