Lélek

Váratlan dolgozat? Így reagálnak a csillagjegyek szülöttei

Off

Az utolsó tanóra következik, már számoljátok vissza a perceket, hogy hazamehessetek, mikor a tanár közli: igaz, hogy nem volt előre bejelentve, de most dolgozatot fogtok írni. Hogyan fog reagálni az osztály? A csillagjegyek elárulják.

timepiece-745988_640

 

Vízöntő

Önelégült arckifejezéssel ül a helyén és élvezi, ahogy a többiek pánikolnak – mert az érzelmi reakció olyan dolog, amit nem túl gyakran látsz egy Vízöntőtől.

Halak

Küld mindenkinek egy üzenetet: „Semmi baj, minden rendben lesz, csak végy egy mély lélegzetet és gondolj arra a témára, amit tudsz, és azt fogják kérdezni. Bárcsak átsegíthetnélek ezen.” – mert a Halak olyan barát, akire minden helyzetben számíthatsz.

Kos

Azonnal kikészül és mindenkivel tudatja ezt. Feltúrja a táskáját egy tollért, majd az asztalra csapja amolyan „Csak essünk túl rajta!” stílusban. A Kosok nagyon nem örülnek a meglepetés dolgozatoknak, mivel rosszul viselik a bukás lehetőségét.

Bika

Nyugodtan ül a helyén, mert tudja, hogy a nap minden feladatát el kell végezni, szóval készen áll. Plusz ha végre vége a dolgozatnak, jöhet az ebéd.

Ikrek

Elkezd fészkelődni a helyén és előszedi a könyveket a táskájából, hátha talál a dolgozat témájához kapcsolódó anyagot. Egyrészt ideges, másrészt beszédes, hogy leplezze idegességét.

Rák

Letaglózza a hír és nem akar senkivel beszélni. Azonnal ír egy üzenetet a legjobb barátjának: „Képzeld most tudtuk meg, hogy random dogát írunk. Annyira szívás!”

Oroszlán

Tele van energiával és körbemászkál a teremben miközben hangosan beszél az egész osztályhoz. Egy kis meglepi doga semmiség neki, hajrá!

Szűz

Azon kezd gondolkodni hogy nem vette észre az árulkodó jeleket, hogy egy ilyen dolgozat közeleg, majd elkezd kidolgozni egy logikus tervet, hogyan is hozhatná ki magából a legjobbat.

Mérleg

Megkérdezi mennyi ideig fog tartani a dolgozat, mivel más dolga is lenne és nem akar késni.

Skorpió

A terem hátsó soraiban ül és nyugodtan tűnik, de belül fortyog, mint egy vulkán, mert a Skorpiók irányítani akarnak mindent, nem szeretik a meglepetéseket.

Nyilas

Teljes optimizmussal vág neki, biztos benne, hogy neki jól fog sikerülni, aztán ha vége, jöhet egy újabb kaland.

Bak

Bizonytalannak érzi magát, mivel mindig a legjobbat akarja kihozni magából. Szóval felkészül a dolgozatra és gondolkodik, gondolkodik, gondolkodik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Közhely, de van, amikor szavak nélkül is értjük a másikat. Van, amikor szavakkal sem. Leiner Laura

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

január 2019
H K S C P S V
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031