Ajánló, Nyerj!, Sztárszemle

Violetta Live! – Nyereményjáték

Off 4205

Bár most még azon izgultok, hogyan fejeződik be ebben a hónapban a Violetta sorozat második évada a Disney Csatornán, hamarosan akár élőben is találkozhattok Martina Stoessellel és társaival, hiszen a nyár végén Budapestre érkezik a Violetta Live-koncert, méghozzá három előadással! Ráadásul a fellépés igen izgalmasnak és látványosnak ígérkezik.

29lajk_violetta4

A fellépőkről

Violettával, azaz Martina Stoessellel színpadra lép kilenc sorozatbeli barátja, sőt az ellene ármánykodó is. A legfontosabb, hogy mellette lesz Leon (Jorge Blanco) és Diego (Diego Dominguez), valamint legjobb barátnője, Camila (Candelaria Molfese). Továbbá a fellépők közt látható még Maxi (Facundo Gambande), Ludmila (Mercedes Lambre), Broduey (Samuel Nascimiento), Naty (Alba Rico Navarro) és Federico (Ruggero Pascquarelli) is. Rajtuk kívül sok-sok táncos tűnik majd fel lenyűgöző koreográfiákkal, ezzel fokozva a színpadi látványt.

A teljes cikket a májusi Lájk magazinban találod!

Nyerj két belépőt a Violetta Live augusztusi budapesti koncertjére!

Válaszold meg helyesen a májusi Lájk magazinban található kérdést, és a megfejtést küldd el a lajk@graphart.hu címre! Ha szerencséd van, a barátnőddel te is ott lehetsz augusztus 29-én a Budapest Aréna Violetta Live koncertjén.
Beküldési határidő: június 29.

148

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenki a szépségről beszél, mi néz ki jól, milyen termékek vagy ruhák tesznek még szebbé. De az én szememben a magabiztosság a szépség. Selena Gomez

Legolvasottabb Cikkek

Partnerünk

LÁJK Naptár

február 2018
H K S C P S V
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728