Észbontó, Trend

Warhands játékteszt

Off

Nagyon mennek mobilon mostanság a különféle PvP alapú játékok…

2019_5_13_wh

…, és rengeteg köztük a különféle klón, hiszen egyedi ötletek sajnos ebben a szegmensben sem terjedtek el túlzottan. Tökéletes példa erre a Warheads, mely a Crooto legújabb alkotásaként ismét megmutatja, hogy milyen jó móka tud lenni, ha egy pályára összeeresztünk két szemben álló katonai nagyhatalmat, miközben a cél, hogy az ugyanolyan erőfölény mellett az egyik felülemelkedjen a másikon.

Mint bizonyára elég egyértelmű, ezt csak és kizárólag a megfelelő taktikával és stratégiával lehet végrehajtani, lévén ha ugyanazok az eszközök állnak a két fél rendelkezésére, akkor mi dönthet még a másik sorsáról? Igen, sajnos a pénz… Hogy rögtön a fekete levessel kelljen indítani, a Warhands ezen a téren eléggé pénzéhes megoldással kecsegtet, hiszen bármennyire is próbáltunk rálelni az igazságos oldalára, nem nagyon sikerült, hiszen az alkotás elég erőteljesen arra épül, hogy akinek több a pénze, az több mérkőzést is nyerhet meg.

Ez azonban ne vegye el a kedvünket attól, hogy legalább kipróbáljuk a Warhands élményét a gyakorlatban, hiszen a játékban valós időben zajló multis ütközetek várnak ránk, ahol az lesz a cél, hogy elpusztítsuk az ellenfél bázisát. Minden egyes pályát úgy építettek fel a fejlesztők, hogy több útvonalon keresztül közelítheti meg a szembeálló fél, mely egészen sok taktikai lehetőséggel kecsegtet, lévén számos eltérő egységet állíthatunk a csatatérre, ezáltal különféle gyalogosokat, páncélosokat és más egyebet küldhetünk az ellenfél bázisa felé.

Folytatás az eredeti oldalon!

Forrás: mobilgamer.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • A szeretet és a tisztelet irányítson, és mindig legyetek jók egymáshoz. Beyoncé

Legolvasottabb Cikkek

LÁJK Naptár

június 2020
H K S C P S V
« máj    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930